Guddarp – Horda 3-3 (2-1)

Laget: Johan J, Henrik K, Erik B, Henrik B, Carl S, Tobias A, Jakob G, Johan K, Johannes W, Tobias R, Peter G. Avb: Jonas G, Johnny D, Håkan Ö. Alla spelade.

Guddarp startade matchen i ett högre tempo och ett något omdisponerat Horda hängde inte riktigt med i första halvlek. Guddarp tog ledningen med både ett och två mål innan horda reducerade till 1-2. Ett bra förarbete av Peter Granberg ledde till att Tobias Rydberg kom fri och säkert slog in bollen i mål, Granberg passade till Hordas samtliga mål.

Andra halvlek spelade Horda upp sig, bättre rörelse och fler vunna bollar resulterade i 2-2 Genom Johannes W. Guddarp kom tillbaka och fick in 3-2 bollen. När det återstod 5 min så gjorde Johannes W sitt andra mål och resultatet skrevs till 3-3. Detta får ses som rättvist Guddarp hade första halvlek och Horda andra.

Horda är än så länge inte samspelta och den sista månaden innan serien krävs det att alla tränar för att seriepremiären ska bli angenäm.