Bottennapp för Horda Dam B

Förlust mot Sandsbro med 1 – 0

Sansbro - Horda Dam B 1 - 0

På en regntung plan i Sandsbro var det inte mycket som lyckades för Horda tjejerna på söndagskvällen. Trots ett stort övertag inledningsvis och att en hel del chanser skapades så lyckades vi inte få bollen i mål. Sandsbro fick ta över matchen mer och mer men lyckades inte skapa några heta målchanser i första halvlek som slutade 0 – 0. Andra halvlek fortsatte som den första med mycket snedsparkar och inget organiserat spel. Sandsbro lyckades att ta ledningen efter 15 minuters spel i andra halvleken och vi lyckades inte att komma igen och vända matchen utan Sandsbro vann rättvist. I Horda gjorde Pernilla Svensson en lovande debut i målet. Sofia G, Ida J och Martina L kämpade tappert i ett annars blekt Horda.