Horda A – IFK Stockaryd 2–2 (2–0)

Hemmamatch. Efter dom två senaste nederlagen så var det en revanschsuget lag som kom till Munkavallen. Nu var det dags att bryta den negativa trenden. Stockaryd skulle var ett bra lag som spelar en fysisk fotboll. Detta visade sig stämma, men trots hårda tag så lyckades Horda ta ledningen men både ett och två noll. Första halvlek var Hordas, pausvila och en ledning på 2-0 (för övrigt så var detta första gången Horda tog ledningen på hela säsongen). Andra halvlek startade Horda med bra spel och vaskade fram ett knippe bra chanser som borde resulterat i något mer mål. Tyvär så blev det ett någon skada och några av Horda spelarna började bli trötta. Detta medförde ett par byten och nya placeringar i laget. Stockaryd började ta över och lyckades få in två bolar. Sista delen av andra halvlek var mest kamp. Och ett oavgjort resultat blev kontentan av drabbningen. Tobias Rydberg stod för Hordas båda mål.

Plus till Carl S och Tobias Rydberg

Laget: Roger A, Carl S, Håkan Ö, Frans B, Magnus E, Tobias A, Henrik J, Peter B, Johan L, Johannes W, Jakob G. Avb: Johnny D, Tobias R, Roberto M, Peter G