Horda B – Bor C 5-4

Inget höjdarväder för åskådarna, bättre för spelarna. Regn och rusk har vi börjat vänja oss vid, så var även fallet i söndagseftermiddag. Horda mot Bor C. Bor ställde upp med ett ungt och hungrigt lag. Första kvarten kom Bor inte över halvplan Rydberg gjorde första målet och allt såg ljust ut. Bor kvitterade och Horda ökade på genom Roberto 2-1 var ställningen i halvtid. Ett blött men dock positivt lag kom in i pausen. Man ledde ju matchen, inget skönspel med i alla fall. I pausen konstaterades att man skulle slå dom lätta passningarna och låta bollen göra jobbet. Bors snabba och bollskickliga forwards hade ställt till det lite i backlinjen och klarare roller uttalades. Andra halvlek började mindre bra med två mål i baken. Laget reste sig dock och kunde kvittera på straff genom Jönsson. Bor gjorde ytterligare ett mål 3-4. Innan Johan Lindström kunde dundra in 4-4. Efter denna urladdning var lindström tvungen att kyla ner sin heta fot och ett par andra byten gjordes. Horda hade sista kvarten och kunde rättvista fastställa resultatet till 5-4 återigen genom Jönsson (Oskar hade 10 tidigare ett gyllene tillfälle att avgöra men bollen ville inte riktigt som han). En bra insats från alla håll inte minst från Sam i målet som trots smärtor i axeln genomförde matchen föredömligt. Våra studenter gjorde en stark insatts, Frank kämpade på trots sin onda tå.

Laget: Sam, Johnny, Albin, Frank, Johan A, Roberto, Jakob, Henrik J, Johannes W, Kalle K, Tobias R. Avb: Oskar, Daniel W, Anders L, Johan L (alla spelade)