Horda Dam A – Älmhult 1-3

Förlust mot serietrean i jämn match.

Kämpamatch av Horda

På en  regntung Munkavallen tog sig Hordas damlag an Älmhult dam C på söndagkvällen. Båda lagen inledde matchen i ett högt tempo och chanser skapades åt bägge håll. Efterhand tog Älmhult över initiativet och efter en del tveksamheter i Hordas försvar fick Älmhult göra 1-0 lite för enkelt. Älmhult gjorde strax därefter 2-0 på en tveksamt dömd straff där Älmhults spelaren tog med handen i situationen innan, förövrigt domarens enda misstag under matchen. Älmhult fortsatte att föra spelet och gjorde även 3-0 innan halvleken var slut, även detta mål föregicks av en del tvekan i försvarsarbetet. I andra halvleken kom Horda in fast beslutna om att vända matchen. Horda tog efterhand över spelet och skapde en hel del chanser men bollen ville inte hitta in i nätet. Målet kom till slut, efter en hörna ”krigade” Annicka in bollen i mål. Tyvärr kom målet lite för sent för att vi skulle orka vända matchen. I Horda kämpade hela laget matchen igenom och vi hade varit värde en poäng. Bäst i Horda var Monika N i försvaret och Elina J på mitten. Emma O gjorde en pigg debut i A-laget och hade med lite tur kunnat få in någon av sina chanser. I målet gjorde Monika S en stabil insats och åt målen fanns inget att göra.

Målskytt Horda:  Annicka B

Laget: Monika S, Sofia G, Ann E, Annicka B, Tessan H, Monika N, Elina J, Rebecka L, Lovisa G, Camilla H, Ida J, Lotta P, Emma O och Evelina O.