Horda Dam B – Forsheda 4-1

Första segern för säsongen för B-damerna.

Välförtjänt seger.

Så kom den äntligen den första segern för säsongen för B-laget. Det var ett riktigt laddat gäng som samlades på Munkavallen på lördagsförmiddagen. Efter onsdagens match mot Rottne kände vi att vi verkligen var på gång. Vi inledde matchen på ett mycket bra sätt och visade ifrån första minuten att det var vi som bestämde. Trots en stark press mot motståndarmålet så lyckades vi inte få in bollen i första halvlek utan den slutade 0-0. I andra halvlek fortsatte vi pressen och efter knappt 10 minuter var Emma O framme efter en frispark och petade in bollen vid bortre stolpen. Det dröjde inte länge förrän Emma höll sig framme igen och gjorde sitt andra mål. Efter dessa bägge snabba mål slappnade vi av lite och lät Forsheda komma in i matchen igen och de lyckades också reducera efter en tilltraslad situation i vårt straffområde. När Elina satte 3-1 på ett distinkt skott ifrån straffområdeslinjen så kändes matchen avgjord. Mia S gjorde 4-1 i matchens sista minut där hon efter en fin framspelning av Rebecka L tog ner bollen och vände på en femöring och tryckte in bollen vid bortre stolpen.

Hela laget gjorde en riktiga bra match och vann en välförtjänt seger. Emma O som i sin andra dammatch gjorde 2 mål och Mia S får extra plus, dessutom gjorde Monika S en klart godkänd comeback efter sin skada.

Laget: Monika S, Lovisa G, Monkan N. Ewe O, Tessan H, Hanna J, Rebecka J, Elina J, Caroline S, Rebecka L, Emma S, Therese A, Mia S, Emma O