Horda vann i våravslutning

Horda gjorde en fin våravslutning genom besegra gästande Kulltorp med 4-1, halvtid 2-1. Matchen som sådan var ingen höjdare spelmässigt, men en hel del individuella prestationer fick den stora (200 personer?) publiken se.

Horda tog ledningen genom Tobias Rydberg som sköt ett smart vinkelskott i mål. Gästernas Andreas Persson kvitterade innan Johannes Widerberg kallt

nickade en hörna i mål.

I andra halvlek var det mest ställningskrig och kamp fram till 70:e minuten när Henrik Karlsson grävde fram en chans åt Lunnagårdsnamnen Bengtsson som kallt sköt mål. Slutresultatet fastställde Tobias Rydberg som smart framspelad av Carl Schrewelius snuvade målvakten med en tunnel ute vid hörnflaggan och sedan skruvade in bollen från långt håll. Dagens höjdpunkt.

– Jag är väldigt nöjd med vår insats och vill ge plus till Carl Schrewelius, Frank Jauernig, Tobias Andersson och Tobias Rydberg, sa Leif Svärd, som coachade medan Håkan A var upptagen med annat fotbollsuppdrag.

Varningar tilldelades Henrik Karlsson, Johannes Widerberg, Roberto Montero och Henrik Jönsson.

Laget: Andersson Roger – Andersson Tobias, Jauernig, Emanuelsson,

Schrewelius – Widerberg, Gulldén,Rydberg,Jönsson – Granberg, Karlsson

Henrik. Avb (alla med): Bengtsson, Montero, Berggren, Pettersson Albin.

Domare: Michael Wiik, Markaryd.