Tung förlust för A-laget

Agunnaryd – Horda 2-1 (1-1)

Horda genomförde en mycket dålig första halvlek. Agunnaryd sköt rättvist in 1-0 på en frispark. Roger i målet räddade Horda från fler baklängesmål. Förutom detta så var Lavesons frispark den enda positiva i denna halvlek. Att Roberto fick utgå pga. skada gjorde inte det hala mer muntert.

Efter en genomgång av tränare Bennie i paus tillsammans med lite omflyttningar i laget startade Horda andra halvlek bättre. Man lyckades flytta upp spelet och få tag på Agnunaryds forwards. En andra halvlek som var jämn något till Hordas favör. Agunnaryd hade flera chanser men lyckades inte få in bollen bakom utmärkte Roger. Horda hade ett par frisparkslägen som man inte lyckades utnyttja. Bus sprang sig fri och gjorde bort målvakten, men denne tog bollen med händerna utanför straffområdet vilket ledde till en frilägesutvisning. Efter detta flyttade Horda upp laget något och hade ytterliggare något läge. Men i slutminuten efter dålig försvarsspel fick en fri Ringström bomba in segermålet. Även Lundberg fick utgå pga. skada.

Sett på hela matchen så var det ett rättvist resultat, lite snöpligt var dock att Agunnaryd lyckades måla i slutminuterna. Den enda insatsen att tala om är Roger som i alla fal visade att han är i Form

Upp med hakan och in med bröstet, nu tar vi nya tag i nästa match hemma mot Torpa på fradg.

Laget: Rober A, Carl S, Peter B, Henrik J, Roberto M, Andreas A, Jakob G, Mattias L, Johan L, Peter G, Johannes W Avb: Henrik B, Albin P, Tomas H, Viktor K, Johnny D

Målskyttar: Johan Lavesson 1, Ringström 2