Ännu en storvinst

Allt gick bra till Moheda dit hittade alla. Hordas hjältar blev uppmanade och följa den vinröda Volvon med Arvidsson !13! på bakrutan. Detta har tidigare medfört problem på bortamatcherna, men denna gången skulle det finnas pålitliga kartläsare. Efter ett otal fel körningar svaldes stoltheten och en grogg bärande urininvånare konsulterades varpå herrarna fann den rätta vägen.

Ankomsten blev med detta lite sen, uppvärmningen blev med detta tämligen kort. Men när Hordas stolta hjältar lufsade in på planen möttes man av fler Horda ”boar” än Tolg supportrar. Domaren blåste igång matchen och till skillnad från föregående match så var det 11 motståndare på planen istället för 9. Detta visade sig inte ha så stor betydelse för när första halvlek var till ända så stod det 0-6, Roger satte sexan på straff. Han kände sig tvungen och informera Lavesson som för övrigt satt på läktaren med en skadad fot att det är precis så straffar ska slås. Tolg hade inte mycket att sätta mot. Slutresultatet skrevs till 0-11. Bästa spelare och så vidare är lite svårt och utnämna. Vad som var positivt förutom mål skörden var att Jarl, Jönsson och Carl var tillbaka och gjorde ett utomordentligt jobb.

Laget: Andersson, Screwelius, F Johansson, Montero, Jönsson, Jarl, J Elmblad, Gulldén, Braun, Bengtsson, Arvidsson. Avb: J Johansson, Cederlund, Olofsson

Målskyttar: Bengtsson 2, Arvidsson 3, Jarl, Elmblad, Andersson, J Johansson, F Johansson, Cederlund

Varningar: F Johansson, Bengtsson