Horda tog revansch mot Guddarp

3 poängaren bärgades med matchens sista spark

Planen låg grön och fin, men när uppvärmningen skulle startas öppnades himlen och åska bröt ut. Som tur var blev det inget av åskvädret, visserligen öste vattnet ner och blötte en redan mjuk plan ytterligare.

Horda startade bra och tog kommandot i början. Guddarp utnyttjade ett missförstånd och tog ledningen efter 5 min. Horda kvitterade genom Rikard S på hörna minuten efter. Första halvlek blev lite rörig efter ett antal skador för Horda. Men man lyckades ta ledningen denna gång efter ett vackert nickmål av Peter B. Guddarp kvitterade och Horda återtog ledningen på hörna genom Jakob G. Första halvlek avslutades följaktligen med ledning 3-2 för Horda.

Början av andra halvlek skadades tyvärr målvakts Johan, det small till i knäet och han fördes till sjukhus för undersökning. Sebastian B tog på sig målvaktströjan och fick bekänna färg redan minuten efter. Guddarp kvitterade återigen. Och två av planen slutkörda lag kämpade på. Guddarp hade två bollar i ribban och Horda skapade en del chanser. En misstänkt straff situation ignorerades av domaren, varav Horda blev snuvad på en straffspark. När alla trodde att det skulle bli en pinne kvar, matchklockan visade 45 min. Adam G pressade på och Guddarps målvakt missade bollen, med matchens sista spark fastställe Adam resultatet till 4-3 i Hordas favör.

En återigen väl genomförd match mot ett topplag, ska alla ha en eloge för ett hårt arbete. Extra plus i kanten får Sebastian B som tog över målvaktströjan och Frans J för sin oerhörda löp vilja.

Laget: Johan J, Johan K, Roberto M, Rickard S, Johan L, Frans J, Jakob G, Erik G, Andreas A, Adam G. Avb: Andreas E, Daniel O, Peter B, Fredrik U.

Mål: Rickard S, Peter B, Jakob G, Adam G