Strömsnäsbruks IF – Horda AIK 1-1 (1-1)

Godkänd höstpremiär

På en fantastiskt välskött plan startade strömsnäs bäst, Horda killarna stod stilla dom första 20minuterna. Hemmalaget tog ledningen, målvakts Johan får ta åt sig äran att det inte blev fler mål. Men Horda jobbade sig in i matchen och tog över spelet mer och mer. Adam Gustafsson pangade in kvitteringen, och det kunde med lite flyt blivit fler mål. Men vid halvtid var det oavgjort.

I andra halvlek fortsatte Horda att spela bra, frustrationen steg i hemma laget inkl. tränare. Efter mycket skäll delade domaren ut gult för snack och hårt spel för strömsnäs, tränare fick lämna bänken och ställa sig på läktaren. Båda lagen skapade chanser (Johan räddade två frilägen). Johannes och Adam hade otaliga chanser. Men bollen ville inte in.

I en mach som kunde slutat med vinst för båda lagen för ändå Horda känna sig mest snuvade på 3 poängaren. Men stämningen var god efter matchen och det bådar gott inför fortsättningen.

Laget: Johan J, Roberto M, Johan K, Richard S, Martin J, Johan L, Frans J, Jakob G, Erik G, Adam G, Johannes W. Avb: Daniel O, Sebastian B, Uno, Andreas A

Varningar Horda: Andreas A

Mål: Adam G

Noteras bör att B-laget slog Angelstad med 9-2 i söndags, bra jobbat.