Klevshult – Horda

Säsongens första träningsmatch för A-laget slutade med förlust 3-1.

Horda ställde upp med 12 spelare + 1 lagledare.

Pga. man fall fick vi låna 2 juniorer från Rydaholms utvecklingslag, som gjorde mycket bra ifrån sig. Horda gjorde ett bra jobb på en väldigt blöt plan med att försöka hålla bollen på nere på banan. De första 10-15 minuteran hade Horda en större del av spelet, men ändå var det Klevshult som lyckades göra det första målet. I slutet på halvlekan lyckade Horda göra mål på en hörna genom en nick av Johan E.

I andra halvlek gör Klevshult både 2 och 3-1.

Den sista kvarten lyfter vi upp hela laget och pressar med allt vi har för att redusera, samtidigt som Klevshult backar hem för att bevaka ledningen.

I den 80:e minuten gör Horda ett mål som domaren inte uppmärksammar utan dömmer bort vilket leder till en del irritation. Det är ett skott som träffar hjulet som sitter på insidan av målet och gör att bollen studsar ut, hjulet snurrar flera varv efter träffen men domaren dömmer det till att det var stolpe ut.

Laget: Johan J. Daniel S. Martin J. Andreas E. Andreas J. Lukas. Johan E. Philip G. Mattias L. Johan L. Jonathan O.

Lagledare: Roberto

Alla spelade.