Förlust i sista matchen

Vi åkte till Skillingaryd, som startar kvalet till div 4 i veckan, i lördags med egentligen inget att spela för, i tabellen vill säga. Heder och sviter är en annan femma, och här fanns en hel del att försvara. Vi var decimerade redan från start (skulle bli värre…), med bla annat Lamberg borta med ont i ryggen så fick Björk ställa upp som målis och gjorde det med den äran! Matchen startade rent uselt från vår sida, flera i laget hade redan gått i ide, väldigt frustrerande att se från sidan, och väldigt arrogant mot de som verkligen ville vinna matchen.

En som verkligen ville vinna var Kalle Karlsson, som startade matchen mycket bra! Tyvärr tog det sig uttryck i två riktigt dömda gula kort efter ca 30 minuter, vilket gjorde att vi i andra matchen i rad fick spela stor del av matchen med 10 man. Aggressiva gener hos kusinerna…

Nåväl, med en hel del tur håller vi 0-0 i paus.

Andra halvlek börjar vi mycket bättre men efter ca 15 minuter in i halvleken gör Skillingaryd 1-0 på ett fantastiskt snyggt distansskott, bara att applådera. Vi flyttade fram folk och gick ner på 3-backslinje, tyvärr utan att skapa något att tala om. 2-0 kom med 10 minuter kvar, och det var ridå ner. Vi förlorar mot ett för dagen bättre lag, men vi står upp i andra och krigar i alla fall, även om det inte gick att bragdkämpa till sig en pinne denna gång.

Nu vilar vi och slickar såren, så vi är pigga och glada till avslutningen den 17:e…!

Laget: Sebastian Björk,Philip G, Andreas E, Martin J, Adam, Erik, Johan E, Frans J, Johan L, Kalle, Johannes W, Daniel O, Andreas J, Lundström