Januari summering

Januari är avslutad, och det har varit ömsom vin, ömsom vatten. Vi har bakom oss 6 pass på konstgräs, 2 inomhuspass i Rydaholm samt 2 boxningspass.

Fotbollen i Värnamo har vi jobbat hårt med grunder i försvar, 1-1 och uppåt. Detta fortsätter vi gnugga, och jag är förvånad och imponerad över hur snabbt det har klickat, lika lätt som det kan vara svårt att förstå en uppvärmning… Jag ser fram emot en riktigt bra plan inom kort, har väl inte varit riktigt optimala förhållanden och detta bådar för än bättre prestationer.

Inomhus har varit både fys, försvar och spel.

Boxningen är ju förlagd i Ljungby på söndagar och har visat sig vara mycket nyttig, samt väldigt uppskattad. Det enda som skrämmer är att första gången var det lugna försiktiga pojkar som ”duttade” varandra i ansiktet, denna söndag liknade med ett rallarslagsmål…En livrädd coach fick stå och hålla för ögonen! Dock avslutades alla ronder med ett leende på läpparna, vilket är det viktigaste. Ett mycket viktigt träningspass för alla!

Bäst i Januari

1. Att vi är mycket folk på träningarna, detta ger oss en kanongrund att stå på.

2. De nya. Junisarna som verkligen visar framfötterna och tränar på, kommer att vilja spela från start om ett par månaderna, och nyförvärven som är minst sagt tongivande, och riktigt bra personer!

3. Konstgräs. Säga vad man vill, men att komma från grusplaner till konstgräs är ju nästan oförskämt bra!

Sämst i januari

1. Att vi fortfarande hittar ursäkter för att inte komma till träning lite för lätt.

2. Att det är flera som snart kommer att börja träna… Upp och hoppa nu och kom till träning, är värt det, jag lovar!

3. Vädret. Seriöst, detta är ju ett skämt. Saknas bara drivis och isbjörnar för att fullborda skiten. Nu har väl alla ungar åkt klart pulka så vi kan få lite plusgrader?