Chocköpping sänkte Horda

3-1 efter 20min blev för mycket.

Lindås/Långasjö visade upp ett extremt rörligt och effektivt anfallsspel. Horda gjorde trots slutsiffrorna 6-2 en ok insats. Resultatet är i överkant visst var motståndarna ett strå vassare men inte i den omfattning resultatet visar.

L/L startade bra och gjorde 2 mål på sina första anfall. Efter detta kapades Johan L brutalt i straffområdet. Detta resulterade självklart i straffspark som Johan E behärskat placerade vid stolpen. Tyvärr blev nämnde Johan med L tvungen att bryta matchen. Då Horda för kvällen endast kom till spel med 13 spelare så blev bänken ännu tunnare. L/L satte 3:an relativt omgående efter Hordas replik. Efter detta jämnade matchen ut sig. I slutet fick utmärkte Nermin U byta pga. ljumskproblem. Då var bänken tom sånär som på Tränare och Bo-Göran. Efter halvtidsvilan bet dock Nermin ihop och spelade sista haltimmen. Horda skapade mycket chanser men var inte lika effektiva som motståndarna. Tröstmålen stod Henrik J för.

Nya tag på lördag.

Laget: Johan J, Nermin U, Martin J, Jakob G, FranZ J, Johan L, Erik G, Robert L, Edwin K, Johan E, Henrik J Avb: Thai, Niklas S (spelade)

Varningar: Erik G, Edwin K