Full fräs vid höststädning

Bollrummet städas av strukturerade krafter

Bollrummet städas av strukturerade krafter

Ett trettiotal medlemmar hjälpte i löärdags (9 oktober) till med att göra fint på Munkavallen. Alla lokaler städades noga, utemöbler oljades in, buskar och sly röjdes bort, materielen sorterades mm. Vädret var vackrast tänkbara. På kvällen samlades det arbetssamma gänget till en måltid i klubblokalen, som under dagen en extra vägg som avgränsar soffgruppen från samlingslokalen. – Vi behövde ett rum i vilket vi kan förvara klubbens egna grejor, därav väggen, förklarar ordföranden Jakob Gulldén. På bilderna här intill ser nå några av de flitiuga medlemmarna i aktion.

Olja av en expert

Olja av en expert

Omklädningsrummen får sitt.

Omklädningsrummen får sitt.

Inte heller buskarna kom undan.

Inte heller buskarna kom undan.