27 man i Testmatch – knotten var vassast

: uppe fr vänster: Albin, Torsten (domare), Joel, Oskar K, Tobias J, Fille, Fikret, Jakob Gulldén, Karl, Sorin, Jakob Tallefors, Martin Wall, Viktor Rydén, Roberto Montero, Freddy Jarl - och lite sen , Henrik Bengtsson.
Främre raden fr v: Johan, Karlsson, Fredrik Wall, Ideal Berisha, Johannes Widerberg, Mito, Simon, Andreas, Anders, Oskar C-F, Tobias Wall och Alexander.

: uppe fr vänster: Albin, Torsten (domare), Joel, Oskar K, Tobias J, Fille, Fikret, Jakob Gulldén, Karl, Sorin, Jakob Tallefors, Martin Wall, Viktor Rydén, Roberto Montero, Freddy Jarl – och lite sen , Henrik Bengtsson.
Främre raden fr v: Johan, Karlsson, Fredrik Wall, Ideal Berisha, Johannes Widerberg, Mito, Simon, Andreas, Anders, Oskar C-F, Tobias Wall och Alexander.

Vem var det som sa att Horda AIK har ont om spelare? När vårsäsongen avslutades med en intern testmatch för nya, gamla, nuvarande och kanske, kommande, spelare dök hela 27 man upp och kämpade hårt för att imponera under så äkta matchförhållanden som möjligt. 8-2 blev det till vita laget, där särskilt Simon Haglund, Johannes Widerberg, Jakob Gulldén och Henrik Karlsson glänste. Men svarta laget bjöd på bra motstånd. Bäst form hade dock knotten den här kvällen.

Humöret är gott trots den resultatmässigt dåliga vårsäsongen , en oavgjord, sju förluster. Men nu ska det bli bättring. Flera nyförvärv och spelare som återkommit visade upp sig i testmatchen.

Nu är det alltså sommaruppehåll och träningen startar den 3 augusti (sannolikt grillfest efteråt). Håll utkik här.