En intern träningsmatch (Horda Whites – Horda Blacks) kommer att spelas på Munkavallen tisdagen den 26 juni kl 19.00.

Avsikten är att så många som möjligt av alla som tränar, men inte spelar så mycket, ska få visa upp sig och uppleva realistiska matchsituationer med dräkter, domare, regeltillämpning mm. Samtidigt får ordinarie A-laget ytterligare en chans att spela sig samman.

Alla kommer att få sms som påminnelse av Sorin och anmälan skall ske senast måndagen den 25 juni till antingen Sorin eller Torsten , via sms eller mail: sorinmarin@hotmail.com el torstenlindberg@hotmail.com.

Vi behöver bli minst 22 stycken, helst lite fler. Ett tiotal har redan anmält sig.

I samband med matchen lämnas info om höstsäsongens start. Första seriematchen är den 10 augusti, men träningen startar sannolikt redan den 3 augusti (fredagskväll med efterföljande grillning).