Träningen börjar 3 augusti

Horda AIK:s styrelse och fotbollsledare hoppas att ni alla har en skön semester och riktigt kopplar av från allt vad fotboll heter.

Men allt har ett slut, och en början. Fredagen den 3 augusti klockan 18 (omklädd och med boll) återupptar vi träningen. Efteråt grillar vi tillsammans och njuter av en förhoppningsvis fin kväll på Munkavallen. Drycker får var och en ta med efter önskan och behov. Maten står Horda AIK för.

Eventuellt blir det en träningsmatch och minst en träning – besked lämnas den 3 augusti – innan hemmapremiären mot Peking, fredagen den 10 augusti och matchen mot Dörarp borta fyra dagar senare (14 aug).

Ni som är licensierade spelare och INTE kan medverka, eller delta i måltiden den 3 augusti, ombedes sms:a el maila , Sorin eller Torsten senast den 2 augusti.

Väl mött och ha det fortsatt gott