Två upplagor av Dream Team har tagits ut till jubiléet

Diskussionerna har varit heta, förväntningarna stora och spänningen olidlig. Men nu är de båda lag som ska möta Horda A den 23 augusti spikade.

Varje upplaga av Dream Team spelar 15 minuter i sträck och byter sedan. Totalt blir det 45 minuters effektivt spel för varje lag. Eftersom vi kallt räknar med återbud, trötthetssymptom och sträckningar, för att inte tala om utvisningar, bland Dream Teams spelare så är respektive lag försett med tre avbytare som alla får räkna med att spela mycket.

Dream Team A (huvudsakligen Hordaspelare 1986-1996

Nuvarande efternamn inom parentes och i förekommande fall exempel på annan  klubb som spelaren representerat.

Coach: Göran Rising

Dennis Rudholmer  – Johnny Dahlqvist, Daniel Melkstam, Patrik Karlsson (Rydaholm, Araby), Fredrik Nilsson – Jonas Martinsson, Johan Melkstam, Ingvar Petersson (Slätthög BoIF), Per Hallberg – Oskar Lindberg (Carlsrud Felander, (Göteborgs FF, Billdals BK), Carl Soares (Rydaholms GoIF).

Avbytare: Tobias Johansson, Andreas Lindahl, Roberto Montero (Bor SK).

Dream Team B (huvudsakligen verksamma 1996-2006)

Coach: Bennie Cederlund

Roger Andersson – Frank Jauernig (Amorim, Rydaholm, Lunds SK), Martin Einarsson, Rickard Johansson (Åstrand, Brynäs IF), Marcus Andersson – Johan Karlsson (Bor SK), Johan Lavesson (Rydaholm), Jakob Gulldén, Henrik Karlsson (Billdals BK) – Peter Braun (Bor, Ingelstad, Moheda), Gustav Lindberg (Felander , Alvesta GIF, Moheda, Vislanda).

Avbytare: Henrik Bengtsson, Henrik Pettersson (Lidén), Carl Schrewelius (Kärda).

Frivillig träning för ovanstående äger rum på Munkavallen torsdagen den 21 augusti  klockan 18