Nya styrelsen samlades

För första gången sedan årsmötet sammanträdde Horda AIK:s delvis nyvalda styrelse i klubblokalen den 31 mars.

Den nya styrelsen (vice ordförande Fredrik Wall saknas på bilden) sittande fr v: Hedda Montero (sekr), Torsten Lindberg (ordf), Ann-Louise Persson (kassör). Stående från vänster ledamöterna Johnny Magnusson, Johan Skoghäll, Henrik Jönsson och Johannes Widerberg.

Den nya styrelsen (vice ordförande Fredrik Wall saknas på bilden) sittande fr v: Hedda Montero (sekr), Torsten Lindberg (ordf), Ann-Louise Persson (kassör). Stående från vänster ledamöterna Johnny Magnusson, Johan Skoghäll, Henrik Jönsson och Johannes Widerberg.

Avgående ordföranden Andreas Lindahl överlämnade föreningspriset för 2014 till Shpetim Bushati.

Avgående ordföranden Andreas Lindahl överlämnade föreningspriset för 2014 till Shpetim Bushati.

Beslut togs bland annat om ny organisation vad gäller fotbollen. Det konstaterades att ekonomin är god.

Tränare Shpetim deltog och informerade om säsongen hittills och konstaterade att det ser riktigt lovande ut. Mötet gästades också av Anita Mårtensson från Smålandsidrotten. Hon ville bli uppdaterad om våra olika projekt , t ex Idrottslyftet och gav tips om andra initiativ som kan ge bidrag.

Shpetim fick i efterhand ta emot 2014 års föreningspris för god insats.