0-0 för B trots en man mindre

B-laget gjorde en jättefin kämpamatch mot  Bredaryd/Lanna B när man fick 0-0 hemma på Munkavallen.

Khalid ut

Alem och Tobias hinner ifatt en Bradarydsfoward som hinner skjuta , men för sent upptäcker han att Simon rusat ut. Följ pilen...som ni ser tror spelarna att bollen ligger i målet, de kollar bakom Simon.

Alem och Tobias hinner ifatt en Bradarydsfoward som hinner skjuta , men för sent upptäcker han att Simon rusat ut. Följ pilen…som ni ser tror spelarna att bollen ligger i målet, de kollar bakom Simon.

Matchen var jämn tills Khalid blev utvisad efter att ha tagit med hand och förhindrat ett friläge för gästerna. Efter det blev det en hård press, men Horda jobbade som ett lag och klarade att hålla nollan trots en man mindre i över en timme.

Det skapades till och med några chanser genom Marin, Espinoza och Berisha. Men lagets bästa fanns i backlinjen och målet; Stoica, Anderberg, Fredrik Wall och Griffin.