Horda B rivstartade hösten, 6-0

Horda B gjorde en kanonmacth borta mot Bredaryd/Lanna och vann med hela 6-0. 4-0 i halvtid. Shpetim luftade några A-lagsspelare, som till exempel Elnes Hajrovic, Aman, Kalle Dahl, Isak och Arman. Men många B-lagsspelare gjorde fint jobb, som Bahdon, Poston, Abdisalan och Abdifata. Nålen; Elnes 3, Abdisukhre (Poston), Abdifata Diriye 2 (ett bokförst som självmål, kan diskuteras. Bra målvakt; Zamfir – sedan vidare i laget ,alla spelade minst 50 minuter:: Griffin, Marin, Anderberg, Dahl, Berisha, Abdisalah, Samir, Espinoza Ashtiani, Hajrovic.,Bahdon, Abdifatah, Poston och Aman. Alla jättebra!!

Elnes gör 1-0 efter att ha rundat Lannas målvakt. Kom och titta på Horda B nästa söndag , den 16 augusti då seriledande Horda möter Skeppshult.

Elnes gör 1-0 efter att ha rundat Lannas målvakt. Kom och titta på Horda B nästa söndag , den 16 augusti då seriledande Horda möter Skeppshult.