Säsongen slut efter snöplig kvalförlust

Matchen mot Kulltorp borta gällde för-kval till femman och var på väg att sluta i Hordavinst – under 72 minuter. Men det blev förlust med 2-1 och därmed är en lång, men oftast rolig, säsong till ända. Målsättningen om övre halvan och ev kval uppnåddes – och nu tar vi nya tag.

Horda började kanonbra och fick verkligt flyt i spelet. Kulltorp, som var i femman i fjol, blev konfunderade när våra snabba spelare rullade upp dem gång på gång. Några chanser blev resultatlösa men så kunde Henric Annmo vända bort sin back, ta sig in i straffområdet och överlista Kulltorps suveräne målvakt Niklas Vestlund.
Flera chanser följde sedan från båda lagen, men resultatet stod sig till halvtid. Där var det dock lite bekymrat eftersom Kulltorp börjat spela hårt och nitat Arman flera gånger och rammat Karl Dahls ben så att han hade besvär resten av matchen. Men hans första 40 minuter var suveräna.
I andra halvlek fortsatte lagen med att skapa. Elnes var fri, Khalid var fri och Arman var fri men sköt över öppet mål. Även Kulltorp skapade och publiken njöt i solskenet.

Ledning länge

Även Alfred Martinsson blev utsatt för hemmalagets brutala spel. Här försöker Matthew Griffin fixa , men Alfred fick bryta

Även Alfred Martinsson blev utsatt för hemmalagets brutala spel. Här försöker Matthew Griffin fixa , men Alfred fick bryta

Ännu så sent som i 72:a minuten såg det ut att bli avancemang för Horda, men det fanns varningstecken. Vi blev trötta mot detta tunga lag och Daniel Elmersson gjorde 1-1 i 72:a minuten och segermålet 2-1 i 75:e.
Det kändes väldigt snöpligt och öndödigt. På slutet skapade inte Horda några direkta målchanser och resultatet stod sig tiden ut.
-Vi gör en bra match i 70 minuter, säger Shpetim. Henrik Annmo, Karl Dahl och vikarierande målvakten Alem Sacirovic höjer sig , men alla gör en fin match.

Laget: Saciroviv – Aman, Widerberg, Zamfir, Dahl – Martinsson, Reza, Annmo, Jebar , Ashtiani – Hajrovic. avbytre som spelade: Anderberg, Khalid, Sandström. ej spel: Mahdawian och Abdisukre

Nu blir det ett uppehåll till mitten av november. Många spelare är slitna och någon har aviserat att de ska byta klubb. Samtidigt är nyförvärv på gång för provträning mm i november.