Avslutning för barngympan – succén återkommer nog

Barngymnastiken som har hållits i Horda skolas gymnastiksal är nu slut för säsongen. Just denna sista gång var uppslutningen inte så stor på grund av fotbollscuper och andra aktivitetetr, men ett gäng trogna infann sig.
-Annars har det varit cirka 20 barn i genomsnitt och det är jag nöjd med. Om det blir som jag hoppas fortsätter vi till hösten. säger Johan Skoghäll som tillsammans med Tobias Johansson har lett verksamheten.
Barn och föräldrar har uppskattat den roliga redskapsgymnastiken som inneburit fin träning för motorik och även lockat till lek.

Glada föräldrar och barn på gympans avslutning. Allra gladast kanske; Johan Skoghäll , tittande fram i nedre raden

Glada föräldrar och barn på gympans avslutning. Allra gladast kanske; Johan Skoghäll , tittande fram i nedre raden