Hat trick och säker seger

Glada målskyttar mot Långaryd: Kenan 2, Franjo 3, äkta hattrick, och Adnan 1.
Långaryd var en hård nöt att knäcka i första matchen efter sommaruppehållet. Dom kämpade på hårt och gav vårat mittförsvar med Henke i spetsen lite att tänka på i början , dock utan att skaffa dom stora chanserna. Sakta men säkert började Horda att hitta öppningar och efter flera stora målchanser kunde Franjo sätta dit den till 1-0 efter 23 min. två mål senare. på den 43. minuten hadde Franjo slått i den sista spiken och gjort sitt andra äkta hattrick för sesongen. Långaryd hade inget mer att komma med efter detta, och i den 48 min satte Adnan in sitt mål efter ett inlägg från Franjo. 7 minuter senare utökade Kenan till 5-0 med ett välplacerad skott från 16 m . Då byttes Franjo och Bartek ut för att spara dom för den viktiga matchen mot Dardania. Det var viktigare att killarna på bänken Johan, Kalle och Abdifatah, skulle få matchning än att göra flera mål.
Kalle gjorde et mycket bra inhopp på vänsterback. Henke var klippan i mitten bak, Kenan spelade mycket bra på mittfältet. Han fick också trycka in 6-0 via en motståndare för att sätta slutresultatet mot et slutkörd Långaryd. Franjo med sina 3 mål var en höjdare i kväll. Laget som helhet gjorde en godkänd insats, fina siffror med bud på flera mål, men det var lite trögt och okoncentrerad till tider, Det finnes mycket mer att hämta fram när den första matchen efter semestern har satt sig och vi möter bättre motstånd. Assar var nöjd över lag med matchen. Vi får 3 pinnar , gör många mål, och killarna fortsätter att köra på. Nu vilar vi lite och ser fram mot Dardania på lördag. Det kommer bli en rysare.