INGEN MATCH PÅ SÖNDAG

Skeppshults BK tvingas lämna walkover till Horda inför den planerade matchen kl 13.30 på söndag (4 sept).

-Vi kan bara ställa upp med 8 man på grund av sjukdomar , skador och kurser, säger Skeppshults sportchef Claes Davidsson.

-Vi ber så mycket om ursäkt för det besvär vi åsamkat Horda, men vi hade inget val och kan  inte heller utlova någon match i nästa vecka.

Längre fram i september är det inte rimligt att spela på grund av mörker. Det skulle vid en vanlig kvällsmatch innebära spelstart 17.30 och att Skepshult skulle få åka hemifrån vid 15.00-15.30 (tio mil). Man skulle kunnat spela en lördag , men det faller på att Horda har idel söndagsmatcher och att man inte kan begära att ett lag som slåss om seriesegern ska spela två dagar i rad.

-Vi kommr sannolikt att tilldömas segern med 3-0 , inte så bra ur målskillnadssynpunkt men det får vi bortse ifrån. Däremot kommer vi att kräva en mindre ersättning annonsering , färdiga matchprogram mm, säger Torsten Lindberg.