Mycket stryk på Annandagen

0-5, 1-6, 0-6 . Det blev en tuff Annandag för Horda AIK i Värnamo Sporthall.

Enda målet i Bravida cup, Nazif Brahimi ger Horda ledningen.

Enda målet i Bravida cup, Nazif Brahimi ger Horda ledningen.

0-5, 1-6, 0-6 . Det blev en tuff Annandag för Horda AIK i Värnamo Sporthall. Först tvingades nye målvakten Anto Cosic lämna återbud pga magsjuka.och sedan gjorde Värnamo Södra 4 mål på tre minuter i första matchen. Målvakt Pablo kämpade på bra , men det kan man inte säga om alla. Tränare Unbeck var besviken på att vissa spelare inte tog ”skitjobbet”. I andra matchen , mot Bredaryd/Lanna tog Horda ledningen genom Nazif Brahimi (se bild) och den matchen var ett fall framåt. Men , som Fredrik konstaterade brast det på jobbet hemåt. -Vi kunde ha vunnit den matchen. I sista matchen gjorde Ljungby 3-0 på ett par minuter och till slut 0-6. Man ska ta de här inomhusturneringarna som Horda inte är vana vid, med en nypa salt. Säkert blir det bättre i Sunnerbocupen den 8 januari.