2-2 i cupen med mersmak

2-2 slutade cupmatchen mot Moheda. Men Horda var det bättre laget. Strafftävlan efteråt förlorades under förvirrade former.

Moheda tar ledningen

Moheda tar ledningen

Moheda var snabba men inget spelande lag. Man sprang igenom hordaförsvaret några gånger och det blev dyrt. I 5 e minuten tvingades Muhammad Aman dra en motståndare i axeln och på den följande frisparken gjorde Moheda mål på nick, sedan Pablo i målet inte kommit ut för att boxa.

Horda kämpade på men låg under i halvtid. En hel del byten satte fart på Hordas spel och i 55:e gjorde Charat 1-1. Srax efter kom klldyschen när Mohedas Cronkvist slank igenom lite turligt och gjorde 2-1. Kvitteringen kom på straff som Kushtrim slog in via stolpen.

Bäst den här dagen var Albert Gashi, Bartek Krasowski, Jonathan Salamanca och backen Albin Martinsson. Pigga inhopp gjorde Jakop Ryden och Alexandru Zamfir.

Chairat kvitterar på fin skarvning

Chairat kvitterar på fin skarvning

Bartek fightas på mittfältet

Bartek fightas på mittfältet