Skyttekung klar för Horda

Horda AIK har rekryterat förre elitspelaren och skyttekungen i åtskilliga serier, Haris Kolaric, 23. Han har spelat så högt som i superettan för IFK Värnamo, men en långvarig virusinfektion satte tilffälligt stopp för den lovande elitkarriären. Istället har det blivit spel i olika förbundsserier och studier på universitet i Växjö. Senast har Haris representerat Rydaholms GoIF.

Haris gör debut den 27 juni mot Agunnaryd borta , i en match som gäller bottenstrecken.

-Vi hoppas Haris med sitt erkända målsinne ska få fart på våra avslutningar. Fem mål på elva matcher är för lite, säger ordförande Torsten.

Haris har redan avverkat träningspass och ser positivt framåt:

-Just nu vill jag bara komma igång och spela och göra mål. Är tacksam över Hordas intresse. Det ryktas att ni har en välskött förening och det har jag kunnat märka, säger Haris, som tror att spel i superfemman och träningsmängden ska passa hans studentliv.

Haris skriver på för Horda under ordf överinseende

Haris skriver på för Horda under ordf överinseende