På grund av ett tiotal olika faktorer ; jobb, uv-läger, jordfästningar, utlandsvistelser, skador, sjukdom och allt vad det var hade Horda ett femtontal spelare borta inför mötet med svåra Guddarp. Vi försökte få matchen flyttad men Guddarp nobbade detta. 10-1 till hemmalaget.

Anto Cosic tvingas se 8-1 rulla in

Anto Cosic tvingas se 8-1 rulla in

Horda tvingades ställa upp med en varierande samling spelare nu när så många absolut inte kunde komma ifrån.
Ett stort tack till dem som också egentligen hade fullgoda skäl att avstå, eller gjorde comeback – och mål – efter sju år i stockholmsfotbollen. De här försökte verkligen men 10 – 1 blev det till Guddarp: Anto, Khalid, Sorin, Ahmed, Kalle, Derian, Khustrim, Leutrim, Henry, Alexander, Oudai, Abdifatah, Simon Gustav och coach Fredrik som hoppade in.
Nu kan allt bara bli bättre. I höstens nio matcher kan det plockas poäng så det räcker för nytt kontrakt. 
Horda var egentligen inte så mycket sämre än Guddarp ens med detta gäng och länge var det ganska positivt. Kvittering kom i 11 minuten fram till 1-1 som Gustav Felander nickade in i en oplanerad comeback. Sedan gjordes en rad obegripliga försvarsmissar , dribblingar inom straffområdet, felpass och lyror som gick i mål. Halvtid 6-1 och matchen var förstås förlorad.

Lite skärpning i andra halvlek men fyra mål till slank in bakom Anto.

För bra och kampfyllda insatser svarade Karl Dahl , Khalid Mohieldin, Leutrim Preteni, Henry Pau, Simon Arthursson och Abdifatah Dirye.

Varning till Leutrim.

Laget från start : Anto Cosic – Ahmed Al Salhadi, Sorin Marin , Khalid Mohieldin, Karl Dahl – Henry Pau, Derian Salazar, Kustrim Preteni, Leutrim Preteni, Simon Athursson . Gustav Felander.  Avbytare som alla spelade: Alexander Marin , Fredrik Unbeck Bjerkander, Oudai Kamal,

Hoppet tänds. Gustav Felander  fick göra comeback och har här just nickat in 1-1 i 12 minuten (tredje fr höger, grattas av Derian, Henry, Simon och Sorin)

Hoppet tänds. Gustav Felander fick göra comeback och har här just nickat in 1-1 i 12 minuten (tredje fr höger, grattas av Derian, Henry, Simon och Sorin)