Fartfyllt med 22 tränande i upptakten

Träningen inför den utmanande höstsäsongen påbörjades 1 augusti och då med tre nya (eller nygamla) ledare; Shpetim Bushati, Mohammad Aman och nya målvaktstränaren Constantin Dorohonceanu. Före den fartfyllda träningen samlades spelare , ledare och representanter för klubbens styrelse för ett nyttigt möte.

Träningen inleddes med et möte om stundens allvar

Träningen inleddes med et möte om stundens allvar

Tjugotalet spelare kom till träningen och fick sig direkt en tuff afton under de tre tränarna. Flera nya ansikten och en del återkommande gjorde att dem som lämnat oss kanske känns som historia.

-Vi har en möjlighet att klara detta med nytt kontakt. Kanske gör vi det , kanske inte men det viktigaste är att vi blir ett lag som kämpar förvarann och ger allt till sista matcen den 1 oktober, sa nye och comebackande tränaren Shpetim Buhati, som nu altså har två assistente,

-Det finns ingen annan klubb på den här nivån som har en sådan här organisation och faciliteter, sa Shpetim som tackade Horda AIK:s styrelse för förtroendet att få återkomma som tränare sedan klubben och Fredrik Unbeck Bjerkander beslutat gå skilda vägar efter 3 poäng på vårens 13 matcher.

Ny tränartrio: från vänster nye målvaktstränaren Constantin Dorohonceanu, Shpetim Bushati och assisterande coach med ansvar för b-lag , Muhammaed Aman

Ny tränartrio: från vänster nye målvaktstränaren Constantin Dorohonceanu, Shpetim Bushati och assisterande coach med ansvar för b-lag , Muhammaed Aman

hårt tempo och massor av svett denna träningsupptakt

hårt tempo och massor av svett denna träningsupptakt