Ingen tur! Ny förlust

Gästande Torpa IF hade ett vasst anfallsspel och tog ledningen med 2-0 i första halvlek. Men Horda slog tillbaka i andra och skapade flera chanser , men resultatlösa. Istället 0-3 och ny hedersam förlust.

Nära reducering , Dautaj kraftiga nick räddas av Kevin Johansson

Nära reducering , Dautaj kraftiga nick räddas av Kevin Johansson

Horda vill göra anständiga matcher nu när chansen kanske är borta. Och nogfick Torpa IF en match alltid. Men först sedan matchens lirare Linus Strömgren gjort två mål i första.

I halvtid kom beskedet att Hjortsberga på fjärdelats i tabellen hade lämnat walkover tll Strömsnäsbruk och enligt uppgift var beredda att dra sig ur serien. Om det skulle bli verklighet skulle Horda bara varit 5 poäng istället för 12 från en kvalplats.

Hjortsbergas Thoren och Flygare sa vid samtal med denne skribent att målsättningen och viljan var att genomföra serien – i så fall ingen extrachans för Horda.

En jättenick från Zenel Dautaj och ett skott från Khustrim Preteni, som var bra denna dag, var nära att resultera , men istället stängdes matchen av gästernas Johan Brorsson.

Horda behöver inte skämmas för den hr insatse, Men det var tl en börajan positiosmissar i försvaret och skrämmande ineffektivitet i anfallet. Fina lägen dök upp , men endera en onödig offside eller passning istället för skott.

Men det kan bli bättre när alla inser att fotboll är ett lagspel och man måste satsa 100 procent i närkamper och löpdueller.

Varning till Abdifatah Diriye.

B-laget förlorade senare på denna fotbollssöndag med 2-0 mot Liljan me det var ändå trivsamt , med gott om folk.

Domare: Fredrik Hort

Heder åt Albet Gshi som jobbr hårt och spelar i både a-och b.

Heder åt Albet Gshi som jobbr hårt och spelar i både a-och b.

Målvakten Kevin hinner peta till bollen med foten innan den ska gå in för reducering. Kushtrim  sköt och Zenel avvaktar

Målvakten Kevin hinner peta till bollen med foten innan den ska gå in för reducering. Kushtrim sköt och Zenel avvaktar