Femte raka efter drama i Bor

En härlig match och strålande reklam för småländsk division sexfotboll. Så beskriver många fighten mellan Bor och Horda 2-4. Den hade allt; kamp, vackra mål, spänning, teknisk briljans , hundratals åskådare – ja till och med bengaliska eldar med tillhörande rökridåer. Femte raka var detta – imponerande!!

Khalid jublar efte 2-0 nick . Foto Vaisanen

Khalid jublar efte 2-0 nick . Foto Vaisanen

Horda hade helt ordinarie lag och en comebacksugen Johannes Widerberg på bänken (in efter 30 minuter och sedan briljant som mittback).
Prince Kurankye gav Horda ledningen i 26 minuten sedan han rundat målvakten och ur liten vinkel skruvat in bollen (bild). Boor skapade sedan mycket men Hordas försvar höll tätt. Sju minuter in på andra nickade Khalid in 2-0 (bild), men lugnet varade inte så länge. Karl Pettersson och Albin Svensson gjorde var sitt mål inom en kvart , snygga baljor. Men som så många gånger tidigare tog Hordas tunga konditionsträning ut sin rätt och Arman Ashtiani kunde skjuta både 3-2 och 4-2 från straffområdeslinjen. Nära 5-2 var det när Prince i slutminuterna hade ett skott i ribban.
Shpetim framhåller laginsatsen och den var imponerande och uppoffrande från alla. En glädjens kväll rots två man till akuten efteråt Albert och Anto. Båda är borta ett tag, så på fredag dyker Max upp igen i målet. Tack till alla Hordabor som kom och stöttade .

Anto gjorde först kanonmatch, åkte sedan till akuten. foto:Vaisanen

Anto gjorde först kanonmatch, åkte sedan till akuten. foto:Vaisanen

Tre gula slitvargar och fighters: Veli, Arman och Reza  foto: Vaisanen

Tre gula slitvargar och fighters: Veli, Arman och Reza foto: Vaisanen

Prince 1-0 sedan målvakten Munoz undats och bollen skruvats foto: TL

Prince 1-0 sedan målvakten Munoz undats och bollen skruvats foto: TL

Många supporters på plats, säkert ett femtiotal från Horda, här Bernt , Lasse och Nilsgren

Många supporters på plats, säkert ett femtiotal från Horda, här Bernt , Lasse och Nilsgren