Sjunde raka , 5-0 i Nissafors

Efter ännu en stark andra halvlek kunde Horda ta sjunde segern, denna gång på Spångamon i Nissafors, 5-0, halvtid 1-0. Hemmalaget var bra med kunde inte mäta sig med Horda i teknik, styrka och kondition. Ashtiani 2, Dautaj 1, Yaser Haydari 1 och Veseli 1 hette målskyttarna i infernot av knott.

Arman svarade för två snygga mål och två assist. Här kommer han högst på en hörna

Arman svarade för två snygga mål och två assist. Här kommer han högst på en hörna

Nissafors tog kommandot direkt men backlinjen i Annmos frånvaro skötte sig bra. Efter en stund började Horda sticka upp och 1-0 kom i 14:e när Zenel frispelad av Arman lugnt la in bollen. Fler chanser skapades men skärpan var inte den rätta och Nissafors krigade på.

Nyförvärvet Mohamed Yaser Heydari, f 2001, blev spelklar tidigare på måndagen efter tillmötesgående från IFK Värnamo. Han tog plats på högermittfältet och skapade mycket bekymmer med sin snabbhet. I 49:e gjorde han 2-0 innan Arman på ett blixsnabbt genombrott fixade 3-0(61). Driton rakade in en stolpretur efter skott av Zenel i 80:e och sedan 5-0 Arman efter nytt genombrott med rappt skott i mål.

-Vi mötte ett bra lag som skapade mycket offensivt men vi var starkare coh snabbare. Jag är nöjd med vår insats, sa tränare Shpetim efteråt.

Efteråt var glädjen stor i omklädningsrummet när de av knotten plågade spelarna kommit i säkerhet.

Nu ska det tränas 3 gånger före matchen den 6 mot Rydaholm. Alla snackar om den , det första derbyt på 29 år.

Jubel efter ännu en toppmatch

Jubel efter ännu en toppmatch