Horda tog trettonde segern när lokalkonkurrenten Bor slogs tillbaka med 3-0 (2-0) på en tung Munkavallen.

-Vi avgjorde genom fint spel i första halvlek och bevakade sedan ledningen på ett taktiskt sätt, säger tränare Shpetim Bushati.

Endast 51 betalande innebar en besvikelse, men det var tydligen mycket som konkurrerade den här kvällen. Desto mer gjädjande var hemmalagets frejdiga offensiv på kanterna och finurliga passningsspel i mitte. Försvaret som anfördes på ett strålande sätt av Hajrovic, Annmo och målvakts-Max var samtidigt vattentätt. Seriens skyttekung Albin Svensson kom ingen vart för Bor.

I 36 minuten vann Zenel Dautaj närkamper vid straffpunkten och bollen hamnade hos Albert Gashi som slog n den ur liten vinkel.

Horda forcerade in 2-0 i halvlekens sista minut . Yaser slog in bollen perfekt framspelad av Arman Ashtiani.

I andra halvlek skärpte sig Borspelarna , som verkat skärrade och handlingsförlamade i första. Deras attacker blev lite vassare men några hetare chanser blev det inte mot det perfekt spelande Hordaförsvaret.

Istället satte Arman Ashtiani 3-0 sedan han snurrat Bors mittförsvar inklusive målvakten.

Matchens lirare var Henric Annmo, Ashtiani, Hajrovic och Yaser , men Shpetim är nöjd med alla och tackar för en perfekt genomförd taktik.

I slutminuterna blev det irriterat och i tumultet fick Zenel Dautaj sin andra varning , därmed utvisad och avstängd i kommande match mot Skeppshult. Ytterligare en Khalid , kommer efter upnådda tre varningar under säsongen att saknas mot Skeppshult på söndag. Därmed chans för flera från ”bänken” att visa upp sig.

Bra domare Rosu/Sultanscu

Matchfakta, följ länken http://www.smalandsfotbollen.se/match/?scr=result&fmid=3837029

1-0 gjorde Albert  (bara fötterna syns),framspelad av Zenel

1-0 gjorde Albert (bara fötterna syns),framspelad av Zenel

Tre barska (trötta) målskyttar: fr Yaser, Gashi, Ashtiani

Tre barska (trötta) målskyttar: fr Yaser, Gashi, Ashtiani