Tufft i Gislaved på usel plan

Horda ångar på. Tack vare bra kondition och beslutsamhet kunde ett starkt IK Gislaved besegras med 3-1 (1-1) på en usel och oklippt plan. -En riktig kämpainsats med mycken mrl, enligt Shpetim.

Stor matchhjälte blev Zenel Dautaj som gjorde alla tre målen och lika stor hjälte var Arman Ashtiani som gjorde passen till alla Zenels mål. Det kunde blivit fem mål till från Zenel som ofta blev överlistad av mv Racic.

En ny spelare har sökt sig till Horda och gjorde debut på backplats; Pleurat ”Plopp” Sadiku,,28 år, en spelare med erfarenhet ( IFK Värnamo, Hånger, Dardania bl a), se bild. Fin insats av ”Plopp”. I halvtid var det dock beslutsamma miner , se bild, och skärpan och det långa spelet blev bättre.Toppar i Horda utöver de tre nämnda; Henric Annmo och Muammad Yaser. Segern innebar att räcker med tre vinster till av de sex återstående matcherna för att vinna guld och uppfyttning. Närmast lokalderby hemma på Munkavallen onsdag 29e kl 18.15

Ntera planen. Tungt! Men beslutsamhet i halvtid

Ntera planen. Tungt! Men beslutsamhet i halvtid

tremålsskytten gratas av Aman

tremålsskytten gratas av Aman