Mer motgång – skada knäckte Horda

Nu är det ingen hejd på motgångarna för Hordas tappra div 5 – lag. Inte nog med att tre av de viktigaste spelarna – Annmo, Ashtiani och Reza – tvingades avstå; spelande biträdande tränaren Arber Ahmeti blev svårt knäskadad och är borta en längre tid. 5-0 (1-0) till Lammhult, som coachades av mångårige Hordaspelaren Ingvar ”Börjagår´n” Petersson

Arber bärs ut för vidare färd akuten

Arber bärs ut för vidare färd akuten

Horda gjorde en bra första halvlek och kom fram till fina skottlägen , bland andra Jeton, men mv Emil Örnevi ( fö släkt med klanen ”Lasse i Trälsmo”) gjorde några fina rddningar. På en bjudning i försvaret gjorde Joakim Nilsson 0-1.
Halvleken ut spelade Horda jämnt , dirigerade av spelfördelaren Johannes Widerberg och Ahmati från mittbacksposition. Starkt jobb på högerkanten av Khalid Mohieldin.
Men det skulle bli som vanligt. På ett skott från 35 meter över målvakten Alban Ala prickade Tobias Johansson in 2-0 i 48 minuten – en riktig kalldusch.
-Det var för dåligt speltempo i första och då hängde Horda med. Sedan höjde vi direkt i andra och mycket riktigt tröttnade de, säger en nöjd Petersson.
Hordatränaren Artan Ramosaj:
-Vi gör en bra match ända tills Arber blev skadad. Då utbryter förvirring och vissa blir skärrade och började tröttna.
Tre baklängesmål sista tio minuterna varav två från Victor Stålberg, nyförvärv från Hovmanorp, gjorde att mörkret föll samtidigt som ambulansen kom och hämtade Ahmeti.
Själv befarar han en svår korsbandsskada.
Tränare Ramosaj är det verkligen synd om. Inte en enda gång har han kunnat ställa upp med bästa lag, beroende på allt möjligt, typ skiftjobb, sjukdom, avtängningar.
-Nu är det bara att ta en match i taget och försöka ta så mycket poäng som möjligt och sedan komma tillbaka med en höstspurt, säger han.
Publik:38 betalande
Domare : Stefan Johansson, Ljungby – varningar för önödigt snack till Ala, Ahmeti och Sahic.

Gästernas 3 e mål  foto:Reimer Johansson

Gästernas 3 e mål foto:Reimer Johansson

Förre Hordaspelaren Ingvar Pettersson , coach i Lammhult, gav ingen nåd .

Förre Hordaspelaren Ingvar Pettersson , coach i Lammhult, gav ingen nåd .