Ny ordförande tillsattes på årsmötet

Under sedvanliga former anordnades under tisdagskvällen Horda AIK´s årsmöte.
Heta frågor cirkulerade på bettingsajterna runt omkring i världen.
– Skulle de bli en ny ordförande?
– Hade kassören betalat sin sista Horda AIK-faktura i livet?
– Fanns det tillräckligt med smörgåstårta?

Många frågor med blandade svar.

Ordförande Henric och kassören Ann-Louise aviserade i höstas sina kommande avgångar på årsmötet. Rätt snabbt dök Elias Werkelid upp på tapeten som hetaste kandidaten till ordförande-posten. Han han suttit med under året som ledamot och kände sig mogen att ta ett kliv upp. Kassörsfrågan däremot förblev olöst. Likt ordförandefrågan för några år sedan så fanns ingen kandidat som var villig att ta på sig uppdraget. Kassörsfrågan lämnades tyvärr olöst och blir en stor puck för styrelse och valberedning att lösa så snart som möjligt.
Någon där ute som är sugen kanske?

Följande styrelse valdes:

Ordförande: Elias werkelid
Ledamöter: Daniel Valdes, Benjamin Ofei, Elnes Hajrovic, Henric Annmo och Sorin Marin.

Efter att dagordningen plöjts igenom bjöds det på smörgåstårta samt biskvi med kaffe.

Till slut vill Horda AIK buga det djupaste och lyfta på hatten så högt det går för den tid som kassören Ann-Louise haft i styrelsen. Ett mer gediget och ordentligt arbete i en styrelse tror inte undertecknad att någon gjort i vår omnejd. Det jobb Ann-Louise gjort för Horda AIK är ovärderligt, trots att det handlar om ekonomi. Ett otroligt stort tack för den här tiden!
Som tack fick Ann-Louise ta emot en matchtröja med nummer 16 på ryggen. Numret symboliserar antal hårt arbetande år i Horda. Har hon på sig den på matcherna går hon in gratis och får gratis kaffe i all evighet. Amen.

Avtackning Henric och Ann-Louise

Avtackning Henric och Ann-Louise

Nybakad ordförande Elias Werkelid

Nybakad ordförande Elias Werkelid