Säsongen har börjat rulla igång lite smått med träningsmatcher och träning på Kungshall två dagar i veckan. Den 1/4 körde första träningen på Munkavallen på väldigt länge. Det var B-planen som åter fick känna på dobbar från fotbollsskor. Innan träningen var det dock arbete som gällde.

Tvättning av mål och isättning av nät

Tvättning av mål och isättning av nät

Ett strålande väder inbjöd verkligen till utomhusaktivitet, nästan oavsett vad man hade tagit sig för den dag. På Munkavellen var det arbetsdag kombinerat med träning och grillning som stod på schemat. Målen fick nät och en välbehövlig tvätt, pinnar till elstängsel togs ner och grässlänten brändes på gammalt gräs och ljung.
fritt fram för den som vill använda fotbollsmålen och tennisplanen för aktiviteter. Om man vill sparka boll på A-planen så måste grinden till planen stängas efter avslutat bollsparkande för att hålla ute vilda djur som gör vilda saker med planen.

Efter ett mindre arbetspass körde tränar-Johan ett fotbollspass på B-planen som följdes av mat i form av hamburgare.