Nästa bottennapp, 0-6 mot Anderstorp

Horda kom till matchen med ett oväntat 2-2 resultat i bagaget. Tyvärr visade det sig att Horda antagligen lämnat spelhumöret i omklädningsrummet efter den matchen. Allt var som bortblåst och Anderstorp stormade fram på Munkavallen.

Lite grus i maskineriet blev det direkt då det visade sig att några blivit lite sena på grund av försovning och buss som krånglade. Detta brukar vara obra som uppladdning.
Anderstorp petade in fyra bollar i första halvlek, där Horda knappt kom över halvplan. Andra halvlek hade knappt börjat då Kakuru gjorde en Kakuru och blev utvisad. En väldigt onödig utvisning i en match som annars var en väldigt lugn tillställning. Var uppförsbacken stor innan blev den ett berg att bestiga efter det. Horda höll dock Anderstorp någorlunda stången, men släppte ytterligare två bollar precis i slutet av matchen.

Eftersom vi var lite halvbefolkade hoppade Farhan och Nassir in med kort varsel. De gjorde det bra efter sina förutsättningar och belönas med en guldstjärna i kanten.

Näst på tur; bottenkollegan Hånger som enligt ryktet fått lite fler spelare som vet hur man sparkar bollen i mål.