Regn och rusk i Hånger slutade med förlust

Det regnade i Hånger. Mycket och hela tiden. Som tur var hade temperaturen letat sig upp till 12 grader så det var varmt och skönt. Inte.

Knappt hade avbytarna börjat frysa, och då var det väldigt tidigt i matchen alltså, då tränar-Johan slog en frispark på högerkanten. Killarna i Hånger verkade ha ätit mycket gröt då de både var långa och 15 kilo tyngre än de flesta av Hordas spelare. Trots detta hittade Johan Mourinho in till Henry som mycket elegant nickade in 1-0 till Horda. Glädjen varade ungefär tre minuter innan Hånger snöpligt fick in en boll bakom Petter. Det regnade mycket i Hånger. Horda hade därefter flera lägen att ta ledningen men lyckades inte få in någon bakom Hångers duktige målvakt.

I paus var det kallt och blöt men känslan var ändå att detta skulle inte vara omöjligt att vinna. När avbytarna inte hade någon känsel kvar i tårna, alltså precis i början av andra halvlek, kom det en ny kalldusch. Hånger pangade in 2-1 efter ett trevligt anfall på kanten. Efter det så regnade det ännu mer i Hånger. Horda trummade på och skapade flera fina lägen att kvitter. Ansante kom springande längs vänsterkanten och såg att målvakten var långt ute. Han drog iväg ett skott över målvakten som precis gick över ribban. Oerhört nära 2-2 där. Ännu närmre kom Henry med årets hittills snyggaste snedspark. Han slets sig ifrån sin försvarare, kom fri med målvakten som han rundade, målet stod öppet och Henry la den tyvärr precis utanför stolpen. Till sitt försvar så drog försvararen honom i tröjan och målvakten höll på att fälla honom. Där var det nästan så att vaktmästaren hade satt upp 2-2 på tavlan.
Istället kom 3-1 i slutet av match vilket drog ner nattmössan på Hordas spelare denna kväll.

Kvällens beundrarpost skickas till Kato som gjorde 412 brytningar, Oskar Lavesson för ett stabilt högerbackspel trots kantspringare framför honom som tyckte att försvarsspel var tråkigt, Elias W som var tillbaka från skada och Henry för sitt snygga nickmål.
Nästa gång vi åker till Hånger så hoppas vi att det inte regnar, för det gjorde det om ni inte fattat det ännu.

Nu återstår två hemmamatcher på vårsäsongen, Wallalos och Hillerstorp. Kom gärna förbi Munkavallen och kolla in de matcherna.