Så nära men ändå inte, 1-2 mot Walalos

En ny bekantskap gästade denna kväll Munkavallen. Walalos hade rest hela vägen från metropolen Gislaved för att sparka boll på Munkavallen. Horda mönstrade för dagen ett ganska vasst gäng som börjat spela ihop sig.

Som han väntat, Benjamin. Förra matchen hade han till och med klåda över hela kroppen för att han inte gjort mål på så länge. Men, direkt i denna match lossnade det. Efter en miss av bortalagets målvakt, då denne tappade bollen precis framför Benjamin, så kunde han enkelt sätt 1-0. Antagligen försvann klådan direkt efter det målet.
Walalos hade en mycket snabb och teknisk spelare på kanten som hela tiden oroade Hordas backlinje. Medelåldern på den backlinjen måsteför övrigt vara den yngsta i serien. Oskar, Kato, Petter och Melvin kommer kanske upp i en medelålder på 18 år. Den snabbe spelare grorde två gånger samma sak. Dribblade igenom försvaret och hittade in till en fri spelare i mitten som pangade in både 1-1 och 1-2 i första halvlek.
1-2 stod sig matchen ut. Naween, Osakr och Benjamin hade alla fina lägen som nästan resulterade i 2-2, men den poängen får vänta till någon annan match. Vad som hände sista 15 minuterna vet bara de som var på plats denna kväll. Tyvärr fick denna skribent åka hem och lägga barn vilket gör det svårt att notera vad som hände.

Kul denna kväll var att ett nygammalt ansikte gjorde comeback. Elnes såg vass ut och verkade vara på spelhumör. Henke i målet gjorde en stabil insats, Naween såg snabb ut på kanten och Henry krigade på bra som vanligt. Med tanke på hur mycket detta laget utvecklas så kan det bli en kul höst. Såg stundtals riktigt bra ut denna afton.

En match kvar denna vårsäsong. Hillerstorp på Munkavallen den 26 juni. Välkomna!